Bråttom inför lansering? Nu är vi live med Validoo Q-lab Express som levererar dina kontroller och resultat i Validoo Q-lab inom 24 timmar.

Tiden kan vara knapp inför produktlanseringar och vi har därför tagit fram Validoo Q-lab Express – en ny expresstjänst som levererar dina resultat inom 24 timmar. Tjänsten är en utökad service och påverkar inte ordinarie kötider för Q-lab. Sedan början av året då tjänsten gick live har vi fått fantastisk kundrespons.

– Vi fick nyligen ett akutärende att lösa med bara ett par dagars varsel. Som tur var kunde vi använda oss av Q-lab Express. Återkopplingen från Validoo var mycket snabb vilket gjorde att vi hann få allt klart i tid, säger Christine Magnusson, produktchef hos Haugen-Gruppen.

I samband med lanseringen av expresstjänsten, släpper vi flera andra efterlängtade funktioner och förändringar i Validoo Q-lab.

arrow_forwardLäs hela artikeln om nya funktioner i Validoo Q-lab

Snabbfakta Validoo Q-lab Express

Om Validoo Q-lab Express

Ny tilläggstjänst i Validoo Q-lab för dig som har extra bråttom. Du får ditt kvalitetssäkringsresultat från Validoo Q-lab inom 24 timmar (vardagar) från det att vi har mottagit allt vi behöver från dig för att genomföra kvalitetssäkringen (varuprov och/eller digitalt tryckorginal samt artikelinformation).

Resultat

Validoo Q-lab Express innebär att ditt resultat kommer snabbare. I övrigt följer tjänsten samma procedurer som gäller för Validoo Q-lab. Om du får NOK (Ej Godkänd) på din kvalitetssäkring, behöver du som vanligt lägga en ny order och då kan du välja ifall du vill ha Q-lab Express (och betala en ny Q-lab Express-avgift) eller om du vill att ordern ska behandlas som vanligt.

Pris

För varje kvalitetssäkring med Q-lab Express tas en extra avgift ut utöver den ordinarie avgiften per kvalitetssäkring. Expressavgiften täcker Validoos merkostnader för att hålla isär Express-produkterna från vår vanliga kö och hantera dessa produkter extra snabbt.

arrow_forwardSe prislista

Så beställer du

  1. Logga in i Validoo
  2. Beställ manuell kontroll i Validoo Q-lab
  3. Markera kryssrutan för Validoo Q-lab Express.

Varuprover och beställningar som ankommer kvällar, nätter och helger mottas nästkommande vardag.

Sorterad under: Datakvalitet