Bråttom inför lansering? Nu är vi live med Validoo Q-lab Express som levererar dina kontroller och resultat i Validoo Q-lab inom 24 timmar.

Tiden kan vara knapp inför produktlanseringar och vi har därför tagit fram Validoo Q-lab Express – en ny bråttomtjänst som levererar resultat inom 24 timmar.

Tjänsten är en utökad service inom Validoo Q-lab och påverkar inte ordinarie kötider. Sedan början av året då tjänsten gick live har vi fått fantastisk kundrespons.

Vi fick nyligen ett akutärende att lösa med bara ett par dagars varsel. Som tur var kunde vi använda oss av Q-lab Express. Återkopplingen från Validoo var mycket snabb vilket gjorde att vi hann få allt klart i tid

– Christine Magnusson, produktchef hos Haugen-Gruppen

I samband med lanseringen av expresstjänsten, släpper vi flera andra efterlängtade funktioner och förändringar i Validoo Q-lab.

arrow_forwardLäs hela artikeln om nya funktioner i Validoo Q-lab

Snabbfakta Validoo Q-lab Express

Om Validoo Q-lab Express

Ny tilläggstjänst i Validoo Q-lab för dig som har extra bråttom. Du får ditt kvalitetssäkringsresultat från Validoo Q-lab inom 24 timmar (vardagar) från det att vi har mottagit allt vi behöver från dig för att genomföra kvalitetssäkringen (varuprov och/eller digitalt tryckorginal samt artikelinformation).

Resultat

Validoo Q-lab Express innebär att ditt resultat kommer snabbare. I övrigt följer tjänsten samma procedurer som gäller för Validoo Q-lab. Om du får NOK (Ej Godkänd) på din kvalitetssäkring, behöver du som vanligt lägga en ny order och då kan du välja ifall du vill ha Q-lab Express (och betala en ny Q-lab Express-avgift) eller om du vill att ordern ska behandlas som vanligt.

Pris

För varje kvalitetssäkring med Q-lab Express tas en extra avgift ut utöver den ordinarie avgiften per kvalitetssäkring. Expressavgiften täcker Validoos merkostnader för att hålla isär Express-produkterna från vår vanliga kö och hantera dessa produkter extra snabbt.

arrow_forwardSe prislista

Så beställer du

  1. Logga in i Validoo
  2. Beställ manuell kontroll i Validoo Q-lab
  3. Markera kryssrutan för Validoo Q-lab Express.

Varuprover och beställningar som ankommer kvällar, nätter och helger mottas nästkommande vardag.

Sorterad under: Datakvalitet