Bråttom inför lansering? Nu är vi live med kvalitetssäkring Express som levererar dina kontroller och resultat i Validoo Q-lab inom 24 timmar.

Tiden kan vara knapp inför produktlanseringar och vi har därför tagit fram kvalitetssäkring Express – en ny bråttomtjänst som levererar resultat inom 24 timmar.

Tjänsten är en utökad service inom kvalitetssäkring av artikelinformation  och påverkar inte ordinarie kötider. Sedan början av året då tjänsten gick live har vi fått fantastisk kundrespons.

Vi fick nyligen ett akutärende att lösa med bara ett par dagars varsel. Som tur var kunde vi använda oss av kvalitetssäkring Express. Återkopplingen från Validoo var mycket snabb vilket gjorde att vi hann få allt klart i tid

– Christine Magnusson, produktchef hos Haugen-Gruppen

I samband med lanseringen av expresstjänsten, släpper vi flera andra efterlängtade funktioner och förändringar i Validoo.

arrow_forwardLäs hela artikeln om nya funktioner vid kvalitetssäkring artikelinformation

Snabbfakta Express

Om kvalitetssäkring Express

Ny tilläggstjänst i Validoo för dig som har extra bråttom. Du får ditt kvalitetssäkringsresultat från Validoo Q-lab inom 24 timmar (vardagar) från det att vi har mottagit allt vi behöver från dig för att genomföra kvalitetssäkringen (varuprov och/eller digitalt tryckorginal samt artikelinformation).

Resultat

Kvalitetssäkring Express innebär att ditt resultat kommer snabbare. I övrigt följer tjänsten samma procedurer som gäller för ordinarie kvalitetssäkring. Om du får NOK (Ej Godkänd) på din kvalitetssäkring, behöver du som vanligt lägga en ny order och då kan du välja ifall du vill ha Express (och betala en ny Express-avgift) eller om du vill att ordern ska behandlas som vanligt.

Pris

För varje kvalitetssäkring med Express tas en extra avgift ut utöver den ordinarie avgiften per kvalitetssäkring. Expressavgiften täcker Validoos merkostnader för att hålla isär Express-produkterna från vår vanliga kö och hantera dessa produkter extra snabbt.

arrow_forwardSe prislista

Så beställer du

  1. Logga in i Validoo
  2. Klicka på Beställ kvalitetssäkring
  3. Välj den/de artiklar du vill beställa kvalitetssäkring för
  4. Bocka i Express i steg 2 Fyll i orderinformation 

Varuprover och beställningar som ankommer kvällar, nätter och helger mottas nästkommande vardag.

Sorterad under: Datakvalitet