I mitten av augusti flyttar avdelningen som utför manuell kvalitetssäkring till ny lokal i stadsdelen Hammarby Sjöstad. Det innebär att leverantörer kommer skicka sina varuprover till ny adress.

Under andra halvan av augusti kommer avdelningen som utför manuell kvalitetssäkring av artikelinformation (tidigare Validoo Q-lab) vara på plats i nya lokaler i Stockholm. Här kommer våra specialister precis som tidigare arbeta med att säkerställa produkters datakvalitet genom att jämföra den digitala artikelinformationen med det fysiska varuprovet.

Alla varuprover på en och samma plats

Senare under hösten kommer kvalitetssäkring av artikelinformation, kvalitetssäkring av bild och fotografering utföras på samma plats då även Validoos fotostudio flyttar in i samma lokal.

Effektivare hantering av varuprover

Flytten kommer innebära att leverantörer får effektivare hantering av varuprover och mindre miljöpåverkan när varuprover som ska fotograferas och kvalitetssäkras skickas till en och samma fysiska plats.

Adressbyte i augusti

I samband med att vi genomför flytten i augusti kommer vi byta ut adressen på följesedeln som du använder när du skickar in dina varuprover för kvalitetssäkring. Vi återkommer med mer information och påminnelser när adressändringen sker.

Validoos fotostudio flyttar in i de gemensamma lokalerna senare under hösten 2019, men mer om det i kommande nyheter.

 

Sorterad under: Datakvalitet