Lär dig lyckas med manuell kontroll

Ta vår snabbkurs där du lär dig säkerställa att din digitala produktinformation matchar med den fysiska produkten och därmed klarar kvalitetssäkringen i Validoo Q-lab. Detta seminarie vänder sig både till dig som är ny användare och till dig som vill fräscha upp dina kunskaper.

Om tjänsten Validoo Q-lab

Den manuella kontrollerna i Validoo Q-lab kan liknas vid en besiktning som hjälper dina mottagare säkerställa att produktinformationen är korrekt. När du har kunskap om hur kontrollerna görs och vad som styr de olika delarna, kommer din information bli godkänd i Validoo och snabbare nå dina köpare och slutkonsumenter.

Utbildningsmål

På bara några timmar går vi igenom allt du behöver veta för att skicka korrekt artikelinformation. Du får också smarta tips och tricks om hur ditt företag kan bli bättre på att jobba med datakvalitet och hur ni undviker de vanligaste fallgroparna som ger resultatet ”ej godkänd” i Validoo Q-lab. Seminariet är förlagt på samma dag som Crash Course i bildhantering och bildproduktion (Validoo MediaStore), för att du enkelt ska kunna kombinera seminarierna.

Praktisk information

Målgrupp:

Användare av Validoo Q-lab

Tid:

Inga inplanerade datum just nu

Plats:

GS1 Sweden/Validoo, Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm, 12 vån
T-bana: T-Centralen

Anmälan:

Begränsat antal platser. Seminariet är gratis.

arrow_forwardAnmäl mej

Sorterad under: Kurser & Events