Sista veckan i maj genomförs övergången till ett nytt ordersystem för Validoo Q-lab och vill flagga för att detta kommer ha viss påverkan på varumottagning, order och handläggning av order fram till att vi är helt klara med övergången.

Vår nya lösning för order sker i samband med Validoos byte av plattform och är ett av flera steg i att göra din orderläggning ännu mer effektiv än tidigare. Systembytet kommer pågå under vecka 22 mellan den 27-31 maj. Vi kommer göra vårt bästa för att du som ska påverkas så lite som möjligt, men det finns några aspekter som du bör känna till:

Skicka fysiska varuprover innan den 24 maj

Du som behöver skicka varuprover till Validoo Q-lab under maj bör undvika att leverera under vecka 22 då vi endast kan ta emot ett begränsat antal varuprover med anledning av pågående systemövergång. Vi ber dig att i möjligaste mån skicka in varuprover under vecka 21 så att de anländer senast den 24 maj. Under vecka 23 (från den 3 juni klockan 13:00) öppnar vi upp det nya ordersystemet och då kan du skicka varuprover som vanligt.

Varumottagning Validoo Q-lab

Vecka 21: normal
Vecka 22: mycket begränsad
Vecka 23: normal

Lägg express-order innan den 24 maj

Systembytet påverkar orderläggning för Validoo Q-lab Express som ligger nere under vecka 22 så länge systembytet pågår. Express-order bör i möjligaste mån läggas under vecka 21 innan stängning eller vecka 23 (från den 3 juni klockan 13:00) då vi öppnar upp det nya ordersystemet.

Vid ej godkända resultat

Vid icke godkända resultat av din kvalitetssäkring under vecka 21 eller 22 är det viktigt att du lägger en om-order och rättar felet så snabbt som möjligt innan systemet stänger den 29/5 eftersom det inte kommer att vara möjligt att lägga om-order i det nya systemet på ursprunglig order från det gamla systemet.

Stängningstider för ordersystem Validoo Q-lab

Vecka 21: ordinarie orderläggning
Vecka 22: ordersystem stängt mellan 29 maj till 3 juni
Vecka 23: ordinarie orderläggning

Sorterad under: Uppdateringar