Fotografering

Produktfotografering

I Produktfotografering (ordinarie), samt Produktfotografering Express 48H, ingår följande:

  • En marknadsbild
  • En till tre planogrambilder (vinklar), beroende på förpackningstyp. Dessa bilder används för hyllplanering i butik.

Vid fotografering ingår alltid retuschering, kvalitetssäkring samt uppladdning, av bilderna. Fotograferingen i studion utförs alltid av erfarna fotografer med avancerad fotografisk utrustning samt ljussättning. Läs mer här.

Produktfotografering för Foodservice

Syftet med den här typen av produktfotografering är att förenkla samt förtydliga försäljning och beställning online inom Foodservice. Vi gör allt vi kan för att åskådliggöra produkterna på bästa möjliga sätt, i enighet med mottagarnas önskemål och kvalitetskrav. Läs mer här.

I fotografering för Foodservice ingår följande:

  • Produktbild ur sin förpackning, en marknadsbild för både webb och marknadsföring. Vi gör ett enkelt upplägg med produkten ur sin förpackning. Med hjälp av väl vald ljussättning samt noggrann placering av exempelvis hallon i en skål, gör vi vårt yttersta för att åskådliggöra varje produkt på bästa tänkbara sätt vid fotograferingen.
  • Produktbild i sin förpackning, en webbild. Bild på ytterförpackning eller innerpåse för igenkänning vid beställning i webbutiker. Begränsat retuscharbete inklusive friläggning mot vit bakgrund.
Produktfotografering för Norge

Produktfotografering för den norska marknaden skiljer sig från vår ordinarie produktfotografering för Sverige. Vi följer de norska bildtekniska kraven, samt specifikationer för vinklar. 

Antalet bilder samt typ av bild beror på typ av produkt och förpackning:

  • En tvåsidig konsumentartikel (påse, max 2,5 cm djup) − En marknadsbild, en planogrambild
  • En multisidig konsumentartikel − Fyra marknadsbilder, två planogrambilder
  • En cylinderformad konsumentartikel − Två marknadsbilder, två planogrambilder
  • En ytterförpackning, icke-konsumentartikel − Tre planogrambilder

Läs mer här.

Offertförfrågan

– Vi utformar gärna specialuppdrag inom fotografering och retuschering efter era önskemål. Skicka en förfrågan till oss.

Läs mer samt se våra avgifter här.