Support: Ny på Validoo

Här får du svar på hur du enklast kommer igång med Validoos tjänster.

Tjänstebeskrivningen beskriver vilka regelverk och standarder som Validoo DataEntry baseras på, vad som krävs för att bli kund till tjänsten samt hur systemet används.

arrow_forwardVisa tjänstebeskrivning

Tjänstebeskrivningen beskriver vilka regelverk och standarder som Validoo MediaStore baseras på, vad som krävs för att bli kund till tjänsten samt hur tjänsten används.

arrow_forwardVisa tjänstebeskrivning

Tjänstebeskrivningen beskriver vilka regelverk och standarder som Validoo Q-lab baseras på, vad som krävs för att bli kund till tjänsten samt hur tjänsten används.

arrow_forwardVisa tjänstebeskrivning

Alla system som kommunicerar med Validoo Item måste använda sig av ett säkert kommunikationsprotokoll.

Protokollet ska ha stöd för kryptering och signering för att säkerställa att ingen information går förlorad och att det i alla transaktioner finns en tydlig spårbarhet. Vi har valt kommunikationsprotokollen AS2 som godkänt protokoll. AS2 är ett http-baserat protokoll.

Alla system som vi har verifierat har AS2-kommunikation till och från Validoo Item. Om du ska ansluta ditt företag till Validoo Item med ett AS2-protokoll så behöver du kontakta oss för att få hjälp med anslutningen.

arrow_forwardKundservice

Tjänstebeskrivningen beskriver vilka regelverk och standarder som Validoo Item baseras på, vad som krävs för att bli kund till tjänsten samt hur tjänsten används.

arrow_forwardVisa tjänstebeskrivning