Kurser & Events

 

Är du ny användare av Validoo och vill få kunskap och verktyg i ditt dagliga arbete. Eller vill du bara friska upp dina kunskaper? Vi erbjuder kostnadsfria seminarier hela året, där du får en praktisk genomgång av Validoos tjänster.

Crash Course i Validoo Q-lab, manuell kontroll av din produktinformation

Ta vår snabbkurs där du lär dig säkerställa att din produktinformation stämmer överens med den fysiska produkten. På bara några timmar, får du en god grundförståelse av strukturen och processerna bakom Validoo samt massvis med smarta tips som hjälper dig att alltid göra rätt från start. Seminarietillfällena är förlagda på samma dagar som Crash Course i Validoo MediaStore, vår tjänst för bildhantering och bildproduktion, för att du enkelt ska kunna kombinera seminarierna.

 

Tid och Plats:      
Onsdagen den 8 November, kl. 8:30-10:30  

 

Stockholm

Anmäl mig till seminariet

Crash Course i Validoo MediaStore, vår tjänst för bildhantering och bildproduktion

På bara några timmar går vi igenom allt du behöver veta för att alltid skicka korrekt produktinformation och bilder till dina köpare och slutkonsumenter. Du får samtidigt massvis med smarta tips och tricks om hur du använder vår tjänst för att fotografera dina produkter samt få bilderna redigerade, lagrade och delade. Seminarietillfällena är förlagda på samma dagar som Crash Course i Manuell Kontroll, för att du enkelt ska kunna kombinera seminarierna.

 

Tid och Plats:   
Onsdagen den 8 November, kl. 10:45-12:15

Stockholm

Anmäl mig till seminaret

Crash Course Validoo DataEntry, vårt system för att fylla i Artikelinformation

Är du ny användare i Validoo DataEntry och vill ha en praktisk genomgång som ger dig grundläggande insikter i hur man använder systemet? På bara några timmar ger vi dig kunskaper om artikelinformation och förståelse för hur GS1 och Validoo hänger ihop. Under kursens sista del får du även handledning och svar på dina specifika frågor om Validoo DataEntry.

Innehåll
• Syfte och idén med GS1 & Validoo
• Grunderna i Artikelinformation
• Genomgång av Validoo DataEntry
• Praktisk handledning och frågestund

Tid och Plats:       
Torsdagen den 19 Oktober, kl. 9-11
Torsdagen den 30 November, kl. 9-11

Stockholm

Anmäl mig till seminariet

 

Inspirationsfrukost: Bygg ditt kundförtroende med hjälp av datakvalitet


Vill du använda produktdatakvalitet som en konkurrensfördel? Välkommen på en inspirationsfrukost där du får verktyg, tips och hjälp för att komma igång med ditt interna arbete kring datakvalitet.

Hög kvalitet på produktinformation är en viktig grundbult för ditt kund- och konsumentförtroende. Denna morgon delar vi med oss av vår egen och våra kunders kunskap om hur du bedriver ett framgångsrikt internt arbete för ökad datakvalitet. Låt dig inspireras av ett framgångsrikt kundcase från Orkla Foods Sverige, få koll på hur du förbättrar dina ”first-pass-OK” (rätt på första försöket) i Validoo Q-lab och delta interaktivt med hjälp av mentometerverktyg. Vi hjälper dig fylla i ditt Scorecard på plats och skickar med dig ett startkit med verktyg och mallar som hjälper dig komma igång.

Program:
• Använd Validoo som hjälp i arbetet
• Kundcase
• Lyckas i tid med lanseringen
• Rätt på första försöket- så jobbar du med ”first pass” i Validoo
• Workshop - Validoo Scorecard
• Startkit för bättre datakvalitet

Målgrupp:
Du som funderar på att sätta igång ett internt arbete för att höja datakvalitet eller du som redan är igång med arbetet och vill ha tips på vägen.

Tid & Plats:
8:30-10:00, den 6 oktober, 2017 (frukost från 08:00)
Västra Järnvägsgatan 15, Stockholm
T-bana: T-Centralen

Begränsat antal platser, max 3 st. per företag. Seminariet är gratis, men vi tillämpar en noshow-avgift på 200 kronor/deltagare.

Ladda ned programmet som Pdf

 

Anmäl mig till seminariet

Utbildningar hos GS1

Validoos moderbolag GS1 Sweden arrangerar årligen ett 20-tal fasta, lärarledda utbildningar samt e-learningkurser om GS1-systemets olika funktioner och tillämpningar. Utbildningarna underlättar för dig som Validoo-kund att arbeta med våra tjänster.

Läs mer om utbildningar hos GS1